Hvor mye øl drikkes under Oktoberfest?

Hvert år under Oktoberfest i München (som varer i 16 dager) drikkes et gjennomsnitt på mellom 6 og 8 millioner liter øl.

Oktoberfest i München

Oktoberfest i den tyske byen München er uten tvil den største ølfestivalen i Tyskland, kanskje til og med den største ølfestivalen i hele verden. Mange tyske byer har sin egen variant av Oktoberfest, men ingen er like store som originalen. Festen er over 200 år gammel og handler om øldrikking og å beskytte tysk kultur. Deltakerne bruker klassiske tyske klær, og det er en folkefestival som ingen andre. Her kan du lære mer om denne fantastiske folkefestivalen.

Generell informasjon om festen

Selv om det heter Oktoberfest, starter alt allerede i september. Festlighetene varer totalt 16 dager og handler om å feire øl fra München. Totalt er det seks bryggerier i byen, og disse reiser sammen flere telt i byen. Det anslås at det er rundt 100 000 seter i partiområdet. Hvis det ville være for mange mennesker samtidig, er teltene vanligvis stengt av sikkerhetsmessige årsaker. Det er hovedsakelig på kveldene dette vanligvis er aktuelt. På denne festen jobber omtrent 12 000 mennesker med alt fra servering til sikkerhet. Så det er en gigantisk begivenhet som vi snakker om her.

Slik forbereder byen seg

Under festen setter du opp et midlertidig sykehus der du har muligheten til å ta vare på mennesker som blir for fulle eller som blir skadet. Det er også både en tysk og en italiensk politistasjon. Så det er en veldig stor andel italienere som besøker festen. Det er også en brannstasjon og utvidet offentlig transport under festen.

Beslægtede sider i "annet godt å vite ting"

Gull på jorden?Hvor mye er ditt BMI? Finn ut her!Hvor mye er Fahrenheit i Celsius?Hvor mye fra casino bonus?Hvor mye melk gjør en ku?Konstellasjoner er detSpenning og frekvens i verden

Skriv en kommentar