Hvor mye er en Bitcoin (BTC) verdt?

En Bitcoin (BTC) koster nå 302 252 kroner.
Kursdato: 2023-10-04 10:59

beregn verdien av Bitcoin i norske kroner

Nedenfor kan du taste inn antall Bitcoin for å finne ut hvor mye beløpet er verdt i norske kroner, eller knappt angi antall norske kroner for å finne ut hvor mye Bitcoin tilsvarer det du har skrevet inn. Konvertering skjer automatisk når du skriver inn noen av feltene, og vi bruker alltid et nylig oppdatert Bitcoin-kurs for å konvertere mellom norske kroner og Bitcoin.

Bitcoin
NOK

Om kryptovalutan Bitcoin

Bitcoin (₿) er en revolusjonerende ny digital valuta som er helt decentralisert uten en sentralbank. Transaksjoner mellom ulike parter, eller innehavere av Bitcoin, bekreftes kryptografisk sikkert av et nettverk av noder og lagres i et offentligt tilgjengelig "kasseapparat" som kalles blockchain. I denne blokkkjeden kan du se alle Bitcoin-transaksjonene som noen gang har skjedd. Bitcoin ble laget av Satoshi Nakamoto 2009. Lær mer om bitcoin-prisen på CryptoRunner, sammenligningstjenesten for kryptovalutaer i Norge.

Den historisk høyeste Bitcoinprisen fant sted 2021-11-10 og verdien av en Bitcoin var da 754831 kroner, den historisk laveste Bitcoinprisen inträffade 2010-07-23 og verdien av en Bitcoin var da 0,55 kroner.

Denne siden på andre språk

  🇸🇪 Svenska: Hur mycket är en Bitcoin (BTC) värd

  🇩🇰 Dansk: Hvor meget er en Bitcoin (BTC) værd

Beslægtede sider i "hvor mye er kryptovalutan verdt?"

Hvor mye er en Electroneum (ETN) verdt?Hvor mye er en Ethereum (ETH) verdt?Hvor mye er en Litecoin (LTC) verdt?Hvor mye er en Monero (XMR) verdt?

Skriv en kommentar