Hvor mye koster et kilo palladium?

1 kg palladium koster 546 318 kr.
Kursdato: 2019-12-07

Beregne verdien af palladium i norske kroner

Nedenfor kan du taste inn antall gram palladium for å finne ut hvor mye det er verdt i norske kroner, eller knappt angi antall norske kroner for å finne ut hvor mye palladium tilsvarer det du har skrevet inn. Konvertering skjer automatisk når du skriver inn noen av feltene, og vi bruker alltid nåværende palladiumkurs til å konvertere mellom norske kroner til palladium.

gram palladium
NOK

Om elementet palladium

Palladium er et metallelement som er meget motstandsdyktig mot korrosjon. Metallet regnes ofte som et edelt metall på grunn av det. dens motstand mot hydrogensulfid og luft. Palladium har atomnummer 46 i periodesystemet og kjemisk navn Pd.

Den historisk høyeste palladiumprisen fant sted 2019-12-07 og verdien av ett kilo palladium var da 546318 kroner, den historisk laveste palladiumprisen fant sted 1991-08-16 og verdien av en kilo palladium var da 23130,41 kroner (tar hensyn til dagens amerikanske dollar/norske kronekurs).

Beslægtede sider i "hvor mye koster råmaterialet?"

Hvor mye koster en liter olje?Hvor mye koster et kilo gull?Hvor mye koster et kilo kobber?Hvor mye koster et kilo platina?Hvor mye koster et kilo sølv?

Skriv en kommentar